• mån. apr 22nd, 2024

En blogg om fotboll, resor och sport

Vi skriver om det mesta som rör fotboll, resor och sport. Allt från tips på bra restauranger och hotell till hur du får tag på biljetter till populära evenemang.

Unika skräddarsydda möbler i Västerås

avfotboll

nov 22, 2023 #Västerås

Planerar du en resa till Västerås populära resmål, The Steam Hotel? Du kanske till och med redan varit där och beundrat deras vackra möbler i Voltage Lounge eller kanske hängt i Voltage Lounge Pool Club och vilat på de fina loungesängarna?

Dessa möbler är skapta av Östermalms snickeri som är en verksamhet vars specialitet är skräddarsydda möbler och snickeriarbeten med mottot där din vision blir verklighet. De har sitt säte i Västerås med utför även arbeten i Stockholm.

De är mästare på att skapa anpassade möbler som inte bara fyller en plats utan också skapar en känsla av äkthet och individualitet.

Oavsett om du vill ha något unikt till din verksamhet såsom i receptionsdisk, en stilig bardisk eller något till hemmet som exempelvis en funktionell garderob eller ett unikt vardagsrumsbord så levererar Östermalms snickeri alltid smarta och funktionella lösningar.

Deras sortiment är mångsidigt och anpassningsbart och tar sig an allt från special skåp och bänkar till skräddarsydda kontors- och butiksinredningar samt utställningsmontrar.

De strävar alltid efter att erbjuda det bästa och använder avancerad teknologi som digitala CNC-fräs för effektiv och exakt tillverkning. Varje detalj i deras design får den uppmärksamhet den förtjänar, och resultatet blir hållbara och vackra möbler.

Oavsett om du behöver hjälp med att utnyttja ytor i ditt hem eller skapa en imponerande butiksmiljö, har de lösningen för just dig. Deras team har gedigen erfarenhet av både privata och offentliga projekt och tar sig an allt från mindre inredningsdetaljer till större projekt, såsom utställningsmontrar.

Deras filosofi består av att alltid leverera kvalitet och precision i alla skräddarsydd möbler de skapar. De finns med hela vägen, från din vision till att skapa möbler som inte bara är funktionella utan också konstnärliga hantverk för din personliga stil.

Så om du letar efter något unikt, något som speglar din personlighet och passar perfekt in i ditt hem eller verksamhet så res gärna till Västerås och besök några av deras platsbyggd inredning som finns på bland annat The Steam Hotel, restaurang Madame Josephine eller restaurang Magasinet.

av fotboll