• mån. jun 24th, 2024

En blogg om fotboll, resor och sport

Vi skriver om det mesta som rör fotboll, resor och sport. Allt från tips på bra restauranger och hotell till hur du får tag på biljetter till populära evenemang.

Köp ATV fyrhjuling hos Superbilligt i Västerås

Vill du prova på att köra ATV eller köpa en ATV fyrhjuling? Superbilligt i Västerås har många fina ATV fyrhjulingar som du kan välja mellan. I Sverige är det viktigt att notera att det finns viss lagstiftning som reglerar vem som får köra en ATV. Enligt Transportstyrelsens föreskrifter måste du vara minst 16 år gammal och ha en giltig körkortstillståndskategori AM, A1, A2, A eller B för att få köra en ATV på offentlig väg. Det är också viktigt att komma ihåg att det finns viss utrustning som krävs för att få köra en ATV på väg, såsom hjälm och reflektorer.

Om du vill köra en ATV på privata markar, finns det ingen åldersgräns för att få köra en sådan. Dock rekommenderas det starkt att alltid bära hjälm och använda annan skyddsutrustning, oavsett om du kör på offentlig eller privat mark. Det är också viktigt att komma ihåg att du är ansvarig för att följa alla gällande lagar och föreskrifter när du kör en ATV, oavsett om du kör på offentlig eller privat mark.

av fotboll