• mån. apr 22nd, 2024

En blogg om fotboll, resor och sport

Vi skriver om det mesta som rör fotboll, resor och sport. Allt från tips på bra restauranger och hotell till hur du får tag på biljetter till populära evenemang.

Tips på present till tränare

avfotboll

nov 16, 2023 #present tips
Gåvokort till tränare

Visa uppskattning till din tränare

Ett fotbollslag är ingenting utan sin tränare, den som står bakom kulisserna och skapar förutsättningar för framgång och utveckling. Tränaren är den som har en vision och en strategi för laget, den som inspirerar, motiverar och utbildar spelarna.

Ibland så får man en sådär extra bra tränare och man vill visa hur mycket den personen betyder för en själv men också för laget. Ett tack för allt arbete och tid hen investerat i att hjälpa laget växa samt utveckling som individuella idrottare.

Ett bra sätt att visa sin uppskattning på är att köpa en unik present för att visa sin tacksamhet för allt personen gör och tillför i ens liv.

Nu när julen väntar runt hörnet börjar de flesta planera vad de ska köpa i julklapp,  men att hitta en bra presenten kan ibland kännas som en utmaning. Det är inte alltid så lätt att pricka rätt vad gäller presenter och svårast är det när man inte vet vad personen i fråga tycker om, vad hen önskar sig eller har för smak.

Ett gåvokort är inte bara ett enkelt sätt att visa att du bryr dig om någon, utan också ett sätt att låta presentmottagaren själv välja vad hen vill ha.

Det finns många olika typer av gåvokort att välja mellan, så du kan enkelt hitta något som passar just den person du vill visa lite extra uppskattning till. Gåvokorts företagen har oftast ett brett sortiment av olika produkter och tjänster samt varumärken där gåvomottagaren kan välja fritt och hitta något som passar hens smak eller behov.

Till exempel kan du ge bort ett gåvokort på en digital hälsokurs, köksredskap, smycken, heminredning, gåvor till välgörenhetsorganisationer eller något annat som du vet att personen tycker om eller skulle uppskatta.

Gåvokort kan vara räddaren i nöden för alla som någonsin känt sig överväldigad av att hitta den perfekta presenten eller när du är ute i sista minuten. Det ska vara enkelt och smidigt att ge bort en present till någon du tycker förtjänar lite extra uppvaktning.

av fotboll